Naar de AFAS KnowledgeBase Terug naar de zoekresultaten

Andere artikelen

Vervolgactie: Incident insturen:

Heeft dit jouw vraag beantwoord?

Bedankt voor jouw feedback!

Ja Nee
Payroll Auditor PROFIT 9

Payroll Auditor

Veel controles van de salarissen voer je uit met analyses. Je controleert zo bijvoorbeeld of een medewerker onterecht een reiskostenvergoeding krijgt of onterecht verloond is met de groene tabel. Ook op plotselinge salarisverhoging van een medewerker wordt gecontroleerd. Je bent veel tijd kwijt aan deze controles, ze zijn geen onderdeel van het proces.

Daarom beschik je over de Payroll Auditor. De Payroll Auditor waarschuwt je, van tevoren, als zich een situatie voordoet in de salarisverwerking, waar je aandacht aan moet besteden. Je krijgt hierdoor meer grip op het salarisverwerkingsproces, de kwaliteit wordt verhoogd en de tijdrovende controles met analyses zijn niet meer nodig!

Voordelen:

  • Geautomatiseerde controles
  • Grip op de kwaliteit van de salarisverwerking
  • Eigen controles toevoegen

Inhoud

Video

Beschrijving

De Payroll Auditor maakt gebruik van auditcomponenten. De auditcomponenten bevatten parameters waarin je drempelwaarden vastlegt. De auditcomponenten zijn geen garantie op een foutloze salarisverwerking, maar een tool om meer grip te krijgen op de salarisverwerking en het aantal fouten te verminderen.

Wij leveren standaard auditcomponenten mee in de cao.

Wij zullen bij elke CAO Update nagaan of wij sector- dan wel cao specifieke auditcomponenten toevoegen. Mis je een auditcomponent: mail jouw idee naar ons. Houdt er wel rekening mee dat een auditcomponent alleen mogelijk is, als Profit een waarde kan berekenen.

Meegeleverde audits

De volgende auditcomponenten leveren wij mee:

Audits: Persoonsgegevens

Audits: Stamgegevens

Audits: Uren en dagen

Audits: Belastingdienst

Audits: Drempelwaarden

Audits: Combinaties en logica

Audits: Huidige/vorige periode

Audits: Templates

Cao-specifieke audits

Nieuwe audits worden beschreven in de CAO Releasenotes op de Klantportal.